• image

  Call Us Now
  0346 - 564 000

 • image

  Opening Hours
  Ma - Vr 8.00 - 17.00

Over ons

Compact van omvang, groot in service!

Automobielbedrijf De Zwaan B.V. is in 1962 opgericht door de familie Poppeliers. De dagelijkse leiding is vandaag de dag in handen van Ton Poppeliers, de tweede generatie. Ons bedrijf was in de beginjaren gevestigd aan de Straatweg 144 in Maarssen, maar in de jaren zeventig zijn wij verhuisd naar de huidige locatie aan de Straatweg 136. Sinds het begin van de jaren tachtig zijn wij officieel Fiat-dealer voor de Vechtstreek en omstreken.

https://ivermectinkupit.com

Ons bedrijf is compact van omvang, maar groot en breed in service. Wij doen in- en verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s en onderhoud aan alle merken. Ook beschikken wij over een eigen plaatwerkerij/spuiterij in Maarssenbroek, waar al meer dan dertig jaar autoschade volgens de laatste methodes wordt hersteld, dus met behoud van de volledige fabrieksgarantie. Daarnaast nemen wij de administratieve afhandeling van de schade voor onze rekening.

Mogen we ons even voorstellen?

 

U heeft recht op goede, professionele en vooral betaalbare service en wij vullen dat aan met een vriendelijk woord en persoonlijke aandacht. Dat zit in het karakter van ons bedrijf. We werken met een team getrainde en gespecialiseerde medewerkers die uw auto onderhouden en daarbij de kosten goed in de gaten houden. Bij ons blijft u betaalbaar mobiel.

Team De Zwaan

Ons werkplaatsteam is bereikbaar via:
Telefoon: 0346 - 564 000
E-mail: werkplaats@dezwaanmaarssen.nl

 

Voor verkoop en andere zaken kunt u ons bereiken via:
Telefoon: 0346 - 564 000
E-mail: info@dezwaanmaarssen.nl

 

COMPACT VAN OMVANG, GROOT IN SERVICE

 • image
 • image
 • image
 • image
 • image